skip to Main Content
FRAGT FRI LEVERING ved køb over Kr. 500,00 pakkeshop i DK

Generelle oplysninger

1 – Generelt
Alt på hjemmesiden er “åben” dvs. alt kan ses, priser, tegninger, manualer, billeder, beholdning m.m. uanset om man er logget på eller ej.
Du kan kontakte os på tlf.: 86422311 fra 8.00 til 17.00 eller på mail kontakt@elektronico.dk, som vi besvarer inden for 48 timer i hverdagen.

1.1 – Køb
Så snart vi har modtaget din ordre, får du en E-mail med din ordrebekræftelse.
Har du valgt “Forudbetaling via bankoverførsel” sendes der en E-mail med betalingsinformationer.

1.2 – Priser
Alle priser er som udgangspunkt inkl. 25% moms og afgifter, med mindre andet er angivet.

Den angive pris på bestillingstidspunktet er varens pris. Det betyder at falder eller stiger varen, ændrer din pris sig ikke fra bestillings tidspunktet. Der tages forbehold for force majeure.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

1.3 – Refundering af moms
Bemærk venligst, at vi ikke refunderer moms for kunder i udlandet (herunder Færøerne og Grønland), da dette er en yderst tidskrævende manuel process.

1.4 – Betaling
Følgende betalingsmetoder kan benyttes:
Dankort/Kreditkort. Der opkræves ikke kreditkort gebyr.
Forudbetaling (Beløb skal være bankoverført inden 5 arbejdsdage). Vær opmærksom på, at ved betaling via bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Kontant ved afhentning i butik (Afhentning skal inden for 5 arbejdsdage)
Virksomheder som opretter sig på hjemmesiden, kan få fakturering såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med Elektro-Nico i/s.
Offentlige institutioner med EAN-Nummer, bedes bruge “tilmelding” og udfylde felter, herefter fakturerer vi elektronisk, direkte fra Elektro-Nico i/s.

1.5 – Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. Vi hæver beløbet, når vi afsender varen.
  2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Internationale betalingskort vi tager imod, Maestro, MasterCard, og Visa.
Reservations tiden for beløb er normalt 30 dage, kan dog afvige alt efter ens aftale med kortudsteder.

2 – Forsendelse
2.1 – Forsendelsesformer

Hos Elektro-Nico I/S benytter vi Post Nord, GLS, Danske Fragtmænd eller Interfjord og deres forsendelses former, til alle forsendelser.

2.2 – Pakkeshop levering
Ved valg af levering til GLS pakkeshop, vælger du hvilken pakkeshop pakken skal leveres til.
Der kan komme / opstå situationer / perioder på året, hvor GLS er nødsaget til at levere din pakke til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

2.3 – Leveringstid
Vi afsender din bestilling så hurtigt det kan lade sig gøre. Det betyder at din ordre typisk er dig i hænde 1-3 arbejdsdage efter ordre. Leveringstiderne er vejledende, og kan variere.

2.4 – Forsendelse ansvar
Ved transport fra Elektro-Nico I/S til kunden, er Elektro-Nico I/S ansvarlig hvis produktet skades eller bortkommer under transporten. Ved transport fra kunden til Elektro-Nico I/S er kunden ansvarlig hvis produktet skades eller bortkommer under transporten.

2.5 – Faktura
Faktura medsendes normalt sammen med ordre. Hvis varen leveres fra eksterne lagre, fremsendes faktura med E-mail til opgivne E-mailadr.

3 – Returnering af varer
3.1 – Er du utilfreds med varen?
Ved køb af en vare, online eller via telefon, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra modtagelsesdatoen. Skulle du fortryde købet, inden for fortrydelsesretten, kan varen returneres og vi tilbagebetaler købssummen. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@elektronico.dk eller telefon 87110088 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

3.2 – Betingelser for returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.
Dette gælder for: Varer over 20kg og uhåndterbare varer.
Udgifterne for returnering af specielle varer forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 200-500kr.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Elektro Nico I/S
Vandværksvej 8
8940 Randers SV

Varen kan også afleveres på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

4 – Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er varen væsentligt forsinket eller har varen en fejl, kan du rette henvendelse til kontakt@elektronico.dk eller på tlf. 87110088.

Klager over fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

Når Elektro Nico I/S modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Elektro Nico I/S vil tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag.

Skal varen tilbagesendes til Elektro Nico I/S grundet en reklamation, sker dette uden omkostninger for kunden, idet Elektro Nico afholder de rimelige udgifter til fragt ved berettigede reklamationer. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og helst den originale emballage.

Elektro Nico I/S
Vandværksvej 8
8940 Randers SV

5 – Ansvar
Elektro Nico I/S kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på Elektro Nico I/S butik på nettet.

Der gives desuden ingen garantier for at butikken til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion.

Elektro Nico I/S er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU. Eventuelle tvister og søgsmål skal afgøres af danske domstole i henhold til dansk ret.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Web-ordre nummer, Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Elektro Nico I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.elektronico.dk er Elektro-Nico WEB-Master Hampus Falk.

Der videregives ikke personoplysninger til andre.

Som registreret hos Elektro Nico I/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:  Hampus@elektronico.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte René Nicolaisen rene@elektronico.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 14-03-2023

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close